Pokrita tržnica Idrija

Z nakupom izdelkov v svojem lokalnem okolju od poznanih proizvajalcev smo veliko bolj prepričani o njihovem izvoru in kvaliteti. Ponudniki jih ustvarjajo z lastnim znanjem, lokalnimi surovinami in v tesni povezavi z naravnim okoljem ter naravno, kulturno in kulinarično dediščino. So tudi rezultat sodobne ustvarjalnosti in dela, so način preživetja lokalnih prebivalcev.

Pokrito tržnico na Ulici sv. Barbare 8 v Idriji lahko obiščete:

  • ob sobotah med 8. in 12. uro ter
  • ob sredah med 14. in 18. uro.

V skupino Kmečka tržnica Idrija – Cerkno je vključenih preko 30 ponudnikov, ki svoje izdelke in pridelke prodajajo tudi v Pokriti tržnici Idrija.

Lokalni ponudniki z Idrijskega in Cerkljanskega LETAK.

Ponudba

Na tržnici je na voljo lokalna ponudba sadja, zelenjave, medu in čebeljih pridelkov, sirov in mlečnih izdelkov, kruha in peciva, idrijskih žlikrofov, izdelkov za nego obraza in telesa in drugih rokodelskih izdelkov. 


Kontaktirajte nas:

Pokrita tržnica Idrija

Ulica Sv. Barbare 8

5280 Idrija

Kontakt:

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija

Telefon: 05 37 20 180

E-pošta: trznica@icra.si

Facebook: Pokrita tržnica Idrija

Spletna stran: www.icra.si / lokalna ponudba.


Poglej na zemljevidu

Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.