Predelava sadja Štefan Gjergjek

Naše stranke so naš zaklad, zato za njih pripravljamo naravne sokove z polno vitaminov in mineralov. Naši sokovi so: naravni, pripravljeni iz zrelega sadja, brez konzervansov.

Postopek pridobivanja sadnih sokov se prične s sprejemom sadja, kateremu sledi količinska in kakovostna kontrola surovin. Sadje mora biti sveže, zdravo in nepoškodovano, saj le tako dosežemo visoko kakovost naših sokov. Sledi faza prebiranja in pranja sadja ter mletje. Po mletju je na vrsti stiskanje ter filtriranje sokov in na koncu še polnjenje in priprava za prodajo.Ponudba

- jabolčni sok

- grozdni sok

- višnjev sok

- breskov sok

- marelični sok

- hruškov sok

- sok rdeče pese

- korenčkov sok

- jabolčni kis

- vinski kis

- kisi z dodatki

Kontaktirajte nas:

Naslov: Kovačevci 28, 9264 Grad

Tel: (02) 551 81 09

Gsm: 041 818 501 (Štefan), 041 786 189 (Renata)

E-pošta: info@sokovi-gjergjek.si

Spletna stran: sokovi-gjergjek.si

Poglej na zemljevidu

Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.