Gostilna Krebs

Dobrodošli k nam na Koroško.

Gostilna Krebs je družinsko podjetje z več kot petdesetletno tradicijo v gostinstvu. Nahajamo se na podeželju, v centru Koroške,  obdani z vrhovi in goro Peco.

Obiščete  nas lahko v vseh letnih časih.  V neposredni bližini so smučišča (Črna, Peca), gore primerne za planinarjenje, pohodništvo, gorsko kolesarjenje (Peca, Uršlja gora, Smrekovec, Raduha, Olševa), jezera (Breško jezero) in skrivnostni svet podzemlja (Podzemlje Pece). V Podzemlju Pece, ki je muzej  bivšega rudnika svinca in cinka, se lahko odpeljete na ogled s pravim rudarskim vlakom, ki je še nedolgo nazaj na delo vozil rudarje. Po opuščenih rovih se lahko podate tudi s kajakom ali kolesom. Nedaleč stran, v Črni na Koroškem, se lahko spustite po najdaljši jeklenici v Sloveniji (Olimpline Črna na Koroškem). Raziskujete lahko tudi skrite kotičke UNESCO Globalnega  Geoparka Karavanke, v katerem se nahajamo. 

Ponudba

Dnevno pripravljamo enostavnejše jedi in pizze. Vedno pa si boste pri nas lahko privoščili pravo koroško sladico »KVOČAVE NUDLNE«.  V poletnih mesecih se lahko osvežite s sladoledom, ki ga sami proizvajamo.  Po predhodnem naročilu vam pripravimo jedi po vašem izboru. Skupaj lahko sestavimo meni v vaše zadovoljstvo. Strmimo, da so naše jedi lokalne, iz lokalnih surovin. V poletnih mesecih  poskušamo poskrbeti za samooskrbo  vseh vrtnin, ostale surovine pa dokupujemo od lokalnih ponudnikov.

Za prijeten in miren počitek ali aktivne počitnice vam nudimo tudi  prenočišča. Po predhodnem dogovoru vam organiziramo  vodene kolesarske ture ter izposojo koles.


Kontaktirajte nas:

GOSTILNA KREBS

Podjunska ulica 4

2392 Mežica

Telefon:

02 82 77 600

041-473-574 (Nataša)

E-pošta:

info@gostilna-krebs.si

www.gostilna-krebs.si

Poglej na zemljevidu

Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.