Turistična kmetija Juvan

Na kmetiji se trudimo, da vse kar ponudimo našim gostom pridelamo doma. Malo smo omejeni z vremenskimi pogoji, vendar nas odlično rešuje rastlinjak, ki skrbi da je tudi zgodaj spomladi na mizi sveža zelenjava. Naši gostje so posebej navdušeni nad narezki, ki jih dopolnjuje domača skuta in mešani rženi kruh.

Moški del se ukvarja še z gozdarstvom, medtem ko ženski del poleg turizma skrbi še za peko kruha in sladic, vsi skupaj pa se v zadnjem času usmerjamo še v predelavo mesa. Predelava mesa temelji na tradicionalnih receptih, ki so se prenašali iz roda v rod in se jih z veseljem poslužujemo. Najbolj prepoznaven v naši okolici je Juvanov želodec.

Ponudba

  • Kosila
  • Narezki s skuto in kruhom
  • Mešani rženi kruh in peciva po naročilu
  • Suhomesnati izdelki (salama, želodec,…), klobase za kuhanje

  • Jabolčni sok, mošt

Kontaktirajte nas:

Turistična kmetija Juvan

Javorje 24

2393 Črna na Koroškem

Telefon: 

Mateja - 041 774 798

Blaž - 031275241 

E pošta: turisticnakmetijajuvan@gmail.com

Facebook: Turistična kmetija Juvan

Poglej na zemljevidu

Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.