Seznam ponudnikov

Kmetija Zavec

Kmetija Zavec

Glavni prihodek kmetije predstavlja proizvodnja in prodaja mleka, nekaj tudi prodaja mesa, od leta 2017 pa se na kmetiji ukvarjamo tudi s predelavo mleka v sveže mlečne izdelke. Naša sirarna je kmečka sirarna, izdelki ki nastajajo so narejeni izključno iz mleka namolzenega na kmetiji, narejeni ročno od članov kmetije.

Kmetijska zadruga Idrija

Kmetijska zadruga Idrija

Kmetijska zadruga Idrija ima že več kot 70-letno zgodovino. Njene osnovne dejavnosti so odkup in prodaja kmetijskih proizvodov, kot so mleko, živina in ostali kmetijski pridelki ter predelava mesa, od zakola, do prodaje svežega mesa in proizvodnje mesnih izdelkov.

Mlinarstvo Kolenko

Mlinarstvo Kolenko

Mlinarstvo Kolenko poganja tretja generacija tradicionalne obrti mlinarstva v osrčju Prekmurja, med reko Muro in Lendavskimi goricami, z ljubeznijo pripravljajo izdelke iz žit in semen najvišje kakovosti in polnega domačega okusa.

Pokrita tržnica Idrija

Pokrita tržnica Idrija

Pokrita tržnico v Idriji deluje na Ulici sv. Barbare 8. Tržna dneva sta ob sredah in sobotah. Na voljo je lokalna ponudba sadja, zelenjave, medu in čebeljih pridelkov, sirov in mlečnih izdelkov, kruha in peciva, idrijskih žlikrofov, izdelkov za nego obraza in telesa in drugih rokodelskih izdelkov.

Posestvo Mala Rosa

Posestvo Mala Rosa

Mala Rosa je zeliščno posestvo sredi čarobne narave, na katerem ekološko gojimo zelišča, aronijo, sadje v visokodebelnem travniškem sadovnjaku ter jedilne vrtnice.

Predelava sadja Štefan Gjergjek

Predelava sadja Štefan Gjergjek

Naše stranke so naš zaklad, zato za njih pripravljamo naravne sokove z polno vitaminov in mineralov. Naši sokovi so: naravni, pripravljeni iz zrelega sadja, brez konzervansov.

Sušilnica sadja Angela Vratuša s.p.

Sušilnica sadja Angela Vratuša s.p.

Ukvarjamo se s pridelavo in predelavo sadja. Pridelujemo sadje za svežo sezonsko uporabo oz. prodajo, pridelano sadje pa tudi sušimo. Kupci lahko izbirajo med klasično sušenim sadjem in sadjem sušenim s postopkom liofilizacije.

TRS Renkovci

TRS Renkovci

Zavod TRS Renkovci se ukvarja s peko slanih krekerjev in keksov. V ponudbi pa imajo tudi sušene jabolčne in hruškove krhlje ter sušen paradižnik.

Turistična kmetija Juvan

Turistična kmetija Juvan

Turistična kmetija Juvan se nahaja v Javorju - zaselku v občini Črna na Koroškem. Smo visokogorska kmetija, ki leži na nadmorski višini 1080m. Na kmetiji živimo tri generacije, ki vsaka po svoje prispeva k razvoju kmetije. Razvajanje sonca in čudoviti razgledi poskrbijo za naš mali raj na zemlji.

Žlikrofi Florjančič

Žlikrofi Florjančič

V domačem podjetju Tesing Klemen Florjančič s.p. iz Cerkna že 15 let ročno izdelujejo vedno sveže in okusne Idrijske žlikrofe s certifikatom. V svoji ponudbi imajo tudi njoke in rezance.

ZRIRAP so. p.

ZRIRAP so. p.

ZRIRAP so. p. je socialno podjetje, ki primarno prideluje zelenjavo, sadje, zelišča, jih prodaja oziroma višek nameni predelavi. 

ZRP Pomelaj

ZRP Pomelaj

Pomelaj je zadruga za delovno opolnomočenje invalidov in drugih ranljivih skupin iz Prekmurja.


Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.